Aeon Day!

Kabulena Design SDN BHD
## KUANTAN PARADE ##

Assalamualaikum...
Ke Kuantan lah pulak kita ye.. Kali ni Sound Team bekerjasama dengan Aeon:) So, sume barangan yang ada kat ekspo ni boleh di beli secara ansuran! Menarik juga kan! Dan yang paling bez, penyanyi Ary Maarof pun ada! Tapi xsempat nak snap picture. Ermmm dapat dengar lagu secara live pun okey la kan.. mehmehmeh ;p





Ini koleksi Mr DJ yang berceloteh dengan pelbagai gaya, kesana kemari... Biasalah, namanya pun PROMOSI kan? Tak boleh duduk setempat jee....


.
Ni LELONG HOUR! 50% sale~

Yang berbaju putih biru ni la kawan admin.. Salah sorang tenant kat sini.. ;)





Sambutan yang bez!



Tiada ulasan: