Wedding | Kg. Pek

Majlis Perkahwinan

(Lupa Nama) Hehehe~

Assalamualaikum...
Alkisahnya, di sini.. di kampung ini la admin bawa trainee Sound Team untuk jadi DJ.. Dan oleh kerana first time incharge, maka kekok sket la.....
Tapi, nasib admin baik sebabnye tuan umah pulak yang terlebih sporting... Akhirnya, dorang la yang jadi DJ.. he3x


Jom Kita Layan ;)))))

Eh..ehh... ni bukan DJ. Ni tuan rumah yang suka bebenor buat ucapannya... Hehehe...



Haaa... Ini lah orangnya... Baik kan dia?? Biasala.. Dah namanya guru kan.... Memang dah biasa da bab cakap-cakap ni... ;D


Pengantin Makan *_"



Senyum je Mr DJ tengok aksi adik-adik bergelek! Hahah!! Yang berbaju kurung biru kat belakang tu la trainee kami... Guru MUET.. Guru jugak. Cuma neves sket ja.. hihihi.....




Ni ha adik-adik yang bergelek.. Habis semua orang dok tengok die. Memang pemes la dorang ni!


Tiada ulasan: