Fiesta Astro.. Eh apa tuuu??

Celoteh-celoteh 
BERSAMA ANU RAJA LAWAK??
Assalamualaikum...
Lama bebenor tak update blog ni kan... dan tersangat banyak  jugakla aktiviti yang admin nak share.... ;)

Haaa... tajuk kat atas ni merupakan salah satu event yg pihak Sound Team | DJ & Audio Sistem Kelantan incharge.
Teerrrsangat best sebab at this time Mr DJ dan Mrs DJ terpaksa handle contest untuk sesi karaoke. Wuuuu sgt mengujakan.

Ni borang contest.. Buat sendiri taw.. First time! Hehehe...


Taddaaaa.... 
Hadiah.. Hadiah.. Bez x? hehehe... Actually ni contest for fun je. Bukan heavy sangat pun.. Hadiah ni pun teeerrpaksa bagi sbb tkt xde yg nak join.. ;p 


Ni kat bahagian satu (1) Acara Padang.. Ada macam-macam jenis sukan, untuk semua kategori... Bezkan? 
Ni Mr DJ sedang baca terma dan syarat permainan, sementara assistant Mr DJ tu sedang berkhayal. 
Sila abaikan dia. ; D


Ini pulak sesi QnA.. Sape jawab, dapat hadiah..! Aduhaiiii.. soalannye budak tadika pun bole jawab. 
Yang sedang malu-malu kucing tu, anda sangat kerugian ye. Lain kali, tinggal malu tu kat luar padang oke. wuuuhuu... 



Ni la Abang Anu Raja Lawak.. ! 
Abang Anu ni sangat lawak dan sangat bez. Habis adik2 gelak dengar celoteh dia.. :))


Cerrr teka nape admin snap gambar adik comey ni..??? Jawapanyee ialah....
Tinggal adik comey ni sorang je yg belonnya xpecah2 lagi.. Dan yang paling penting, adik comey ni still tiup jugak belonnya sampai pecah! Sangat Bersemangat kan!

******************************************

Sesi berduet! Bukan nyanyi berduet, tapi sedang berborak-borak untuk ceriakan suasana, mengulas apa yang sedang berlaku on stage... 
Hah..  Apa yang ada kat stage tu ??


Apa ni???
Ini lah pertandingan karaoke nye.... Yang admin tunjuk borang dan hadiah kat atas tadi tu.... ;)
Alahai, cepat tu lupenye yee..



Barisan jari-jari menjadi juri.. 
Yang kat ujung skali ni adalah admin, a.k.a Mrs DJ pose dengan Mr. Hotfm Deejay - Abg Fizie terrr (jangan jelez ea)  
Hehee.. 
Actually ni pun admin yang usahakan. Bangga tau, sbb bukan mudah nak dapatkan Mr Deejay yang hot ni!



Kelaassss gtu..
Barisan penonton setia.. ;p 
Adik-adik comey ni bukan penonton karoke ye, dorang actually sedang tengok aksi lawak Abang Anu kat stage..He3x




Antara aktiviti selingan sementara jari-jari menjadi juri membuat pengiraan markah.. Aktiviti cenggini pun dapat hadiah jugak! Bez nye jadi dorang ni kan, datang collect2 hadiah untuk bawa balik. hihihi...


Penyampaian hadiah! 
Tapi abg berbaju merah tu bukan peserta tau, tapi juri... Cikgu Muzik sekolah... ;)) Hebat x? 
Yang berbaju putih pulak, pengetua sekolah. Sangat sporting dan baik hati!


Konsert yang di tunggu-tunggu... Perform by artis..
Admin tak boleh bercerita panjang tang konsert ni sebab nye at this time, admin dah balik.. Hehehe... (Snap before balik)

Actually banyak lagi aktiviti yang ada kat sini.. yealah program tiga hari berturut-turut kan... ;)) 
Antara yang ada kat sini ialah, promosi Astro (ya laaa... da namanya fiesta Astro kan?) hehee.., Van kesihatan bergerak (pemeriksaan gigi percuma), pendaftaran ke gym yang baru di buka di daerah ini, jualan-jualan pakaian, kek, dan lain-lain barang dalam bidang pembuatan, permainan untuk kanak-kanak...., derma darah, dan macam-macam pertandingan untuk para pengunjung. 
Tapi yang admin sempat snap ni hanyalah aktiviti yang melibatkan kerja-kerja Sound Team aje.. Jadi, jangan marah aaaa.... ^_* Hehehee... Tapi seriously ia sangat bez sebab boleh jaga kesihatan di samping dapat berhibur!





Tiada ulasan: