Minggu Setiausaha : Korang pernah join tak?? Serius sgt bez!

Secretaries' Week Dinner
Assalamualaikum..;))
Kali ni, admin akan update bukan pasal Dj dan Audio Sistem tapi hanya sekadar Emcee/Pengacara Malam Secretaries Week. Ada sedikit perbezaan di situ..!


Kenal tak siapa yang berbaju merah tu? Itulah penyanyi Rahmat Mega ;) Yang baju hitam tu pulak, Ayai dari Kumpulan Illusi..
Sekarang ni kami sedang buat sedikit preparation / lebih di kenali sebagai 'sound check'.. Hehehe.. 
Masing-masing sedang serius je... takut admin!



 Bergambar kenangan la cket ;D
Abang Rahmat dan Abang Ayai! Sporting sesangat mereka berdua ;))



**************************************************************************
Sesi Pendaftaran dan barisan penaja;) Semua berjalan dengan lancar sebab ramai yang datang sedikit awal, jadi tak lah berebut-berebut cam zaman sekolah. Tak gitu?.. he3x






**************************************************************************
Mr DJ sedang mengajak dan meng'psiko' salah seorang dari tetamu.. Saja je nak try skill magik Mr DJ ni. Ermmmm menjadi gak!




Mr DJ sedang buat magik ni... Walaupun nerves-nerves gitu, ramai jugak yang terpegun.. *_*




Antara persembahan pembukaan dari Flippancy..!



Performance : Aris Ariwatan, Rahmat Mega dan Ayai Ilusi.... ;)))) Sangat bezz!








 Antara part celoteh atas stage.. Lupa plak admin nak bagitahu.. Yang berbaju kot kelabu tu, Mr DJ dan sebelahnya pulak adalah Abang Aris Ariwatan ;)
Ini adalah salah satu daripada sesi cabutan bertuah. Sangat menarik hadiah-hadiah yang di sediakan, ada pakej percutian tajaan, ada rawatan Spa dan banyak lagi. Fuhhh, bez juga tu kalu admin yang dapat. Ngeeee :)))






Suasana sekitar Dinner.. Cantik, meriah dan sangat teruja. Tu je yang boleh cakap. Heheeee



Haaaa... macamana? rugi sape-sape yang tak datang.. So kalau nak tahu bez ke tak, tahun depan boleh cepat-cepat book table yea... ;D

SEKIAN.....

Jom dapatkan service dari:

Sound Team 

DJ dan Audio Sistem Kelantan

Khasnya untuk SEMUA acara di seluruh Malaysia

-0134263772-


Tiada ulasan: