Jom Dinner bersama Cikgu-Cikgi!

Malam Tautan Kasih
Sekolah Menengah Kebangsaan Tanjung Mas 2013

Pernah tak korang join dinner cikgu-cikgi? Atau korang ni memang terdiri dari kalangan cikgu-cikgi itu? hohoooi!
Actually bez juga kan, bila jarang-jarang sekali dapat join majlis cenggini. Cuma ia menjadi a little bit formal dan profesional. 
Papepun, ia saaaangat bagus, sbb kerja kami pun menjadi lebih senang :)
Jom la kita tengok koleksi gambar sekitar acara :)))


Ni paparan slide yang en. technition kami buat.. simple je ;)



Hadiah-hadiah untuk cikgu-cikgu. 
Prepared by AJK majlis. Kami bahagian snap-snap je. Hehehhh



Ini antara aktiviti yang biasa di adakan. Iaitu meneka panjang betik.. 
Haaa hadiahnye sangat bez taw! 


Ini pulak kacang.. Cer teka berapa biji?kikiki
Kompem xdapat jawab nyeeer!


Sakan cikgu-cikgi ni.. 
Memang sporting habis. Masing-masing beratur untuk membuat tekaan. 
Agak-agak mereka ni dapat agak tak jawapanye? ;p




Sekarang.. sekitar acara.. 
Ini merupakan guru bahasa inggeris, merangkap biro multimedia.. 
tuuu diaaaa, tukang klip2 gambar!




Juga meraikan majlis perpisahan buat pembantu pejabat, En. Zulkifli ke sekolah baru. 
Haaaa, pic ni time En Zulkifli sedang memakai kain sampin buat pengetua dan
mereka berdua kelihatan berpakaian sedondon sebagai tanda kasih sayang antara mereka selama ini. 
Dan ini adalah part yang paling sedih, siap ada acara usung-usung beg lagi 
(ala-ala Akademi Fantasia) ;'(





Ini pulak cikgu bahagian bercakap-cakapa, a.k.a MC..  heheee
Semua majlis, kompem cikgu ini yang akan jadi MC.. memang like sgt la!



Nin diaaa... Antara pelajar yang selalu ada bila tibanya majlis tertentu ;))
 Suara die sangat merdu, dan yang beznya adik ni boley nyanyi sambey main keyboard! 
Mesti bangga ayah dia kan, mana taknya dah la pandai, berbakat pulak tu kan.




Bergambar cket!



Ini dia En. Technition.. sedang giat bertungkus lumus untuk setting keperluan :)





Eh habis dah? Hahaaa...
Kbye!!

Tiada ulasan: