Huggies!! Kotex!! Poise!! Macam2 Adoo...

#Promosi Barangan Berjenama#
KIMBERLY CLARK Dan SAMSUNG
Di KB Mall

Assalamualaikum... 
Heppinye kite dapat keje sambil shopping barangan keperluan yang sememangnya perlu ada ni..
Ni haaa lampin pakai buang, Huggis untuk si kecil. Hehehe... 






 Ini adalah aksi di hari pertama... 
Bayangkan promosi telah diadakan selama 9 hari, memang macam-macam aksi yang ada. Ada sedikit blur bila bekerja di tempat yang sama hari-hari. Tapi yang beznya ada jugak, En. DJ jadi lebih serasi dengan keadaan di sekeliling. Waduh-waduh.....



Tadaaa... Maskot Baby Huggies. Kiut x? Kikikiki..
Pihak pengurusan sedang berusaha untuk pakaikan lampin Huggies. 
Susah bebenor bila baby bambam sangat! 





Sesi beramah mesra dengan peminat. Waaah gitu. Hahaha... Maskot Baby Huggies ni turun padang untuk acara bergambar je.. ;) 







Kiut tak bila Baby Huggies ni menari? 
Macam-macam step Baby Huggies buat,
sangat talented. Iya lah.. bila dah selesa, apa pun boleh buat kan... ;)))
Bez je, bila adik-adik yang comel ni turut di jemput untuk sama-sama berjoget kat atas pentas. Dan yang sangat-sangat bez, bila dapat hadiah goodie bag lagi dari Maskot Baby Huggies!



Ini pulak patung baby kembar, yang di keluarkan khas untuk peraduan pakai lampin terpantas. Cian kat baby patung ni...;(((





Sambutan dari pelanggan. Amat memuaskan!




 Inilah aksi En DJ dalam mengendalikan promosi selama 9 hari. :)








Tamat lah sudahhhhhh....!!
Kbye!!!

Tiada ulasan: